Smiley si Gina Pistol au devenit parinti

Seara zilei de 9 martie 2021 a fost una dintre cele mai fericite din viata lui Smiley si a Ginei Pistol. Cei doi au devenit parinti pentru prima data. Gina Pistol a nascut o fetita de nota zece, perfect sanatoasa.

Entuziasmat de acest eveniment fericit, Smiley a impartasit ieri seara vestea pe pagina personala de facebook: „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumoasa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)”

Cei doi formeaza un cuplu inca din 2017, fiind protagonistii unei frumoase povesti de dragoste.
In mesajul postat pe pagina de socializare, cei doi nu i-au uitat nici pe fani: „Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”.
Dovada faptului ca cei doi sunt foarte iubiti si urmariti de public este si faptul ca, in mai putin de o zi de la postare, filmuletul postat pe youtube cu pregatirile de plecare spre maternitate a depasit 650 de mii de vizualizari, iar postarea facuta de Smiley pe Facebook a strans peste 260 de mii de aprecieri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here