FOTO Smiley şi Pavel Bartoş au filmat videoclipul melodiei „Cu fuioru“

De-a lungul celor opt ediţii al celui de-al patrulea sezon “Românii au Talent”, telespectatorii Pro TV au auzit de nenumărate ori expresia “Cu fuioru”, expresie care marca momente sau situaţii amuzante.

Smiley si Pavel Bartos - Cu fuioru

Totul a început dintr-o joacă şi a ajuns un adevarat fenomen! “La un moment dat, în concurs a apărut o fetiţă care avea cu ea şi un fuior. Noi am întrebat-o la ce îl foloseşte şi pentru că era doar recuzită am rugat-o să îl lase în culise. Aşa a început toată nebunia. Am luat fuiorul cu noi în toate oraşele, la toate show-urile, şi l-am folosit de câte ori a fost nevoie”, a povestit Smiley.

În prima semifinală live a show-ului “Românii au talent”, Smiley şi Pavel Bartoş lansează super hit-ul “Cu fuioru”, piesă ce va beneficia şi de un videoclip. Filmările au avut loc într-un parc din Capitală, iar fuiorul a avut un loc de cinste în echipa magnifică formată din Smiley, Pavel Bartoş şi cele trei ajutoare: Măciucă, Marinaru şi Vlăduţ.

“Am văzut că expresia asta a prins atât de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, aşa că ne-am gândit să scoatem şi o piesă. Piesa a fost scrisă de gaşca de la Hahaha Production, iar versurile îi aparţin lui Florin Busuioc”, a mai povestit Smiley.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here