Smokie va concerta la Sala Polivalentă din București pe 5 decembrie 2017

De la “The Yen” la “The Sphynx”, “Essence”, “The Four Corners”, şi multe alte denumiri până şi-au găsit cu adevărat numele care să-i definească atât ca trupă, cât şi ca persoalitate: Smokie. Au avut nevoie de mai bine de 10 ani pentru a se forma şi pentru a câştiga încrederea că pot cuceri lumea.

Afis SmokieAbia în anul 1975, când au lansat cel de-al doilea album, “Changing all the time”, Smokie pornesc în primul lor turneu, cu noul nume şi cu încrederea că vor ajunge să cucerească foarte multe inimi. “If You Think You Know How to Love Me”, primul single de pe album, a devenit în scurt timp hit în multe ţări din Europa, ocupând locul 3 în UK Singles Chart. Iar de aici a început succesul, nebunia atât de frumosa şi de specială care a rămas până astăzi: Smokie.

Timbrul inconfundabil al lui Chris Norman, solistul formaţiei a făcut furori în întreaga lume. Până când acesta hotărât că poate susţine o carieră solo şi a părăsit formaţia. Înlocuit de Alan Barton, după lansarea a două albume care conţineau hit-uri vechi, reorchestrate, care însă nu au avut succes, Smokie revine în forţă când nimeni nu se mai aştepta. Surpriza era dată de o nouă reinterpretare, un duet alături de controversatul comediant Roy Chubby Brown a piesei “Living Next Door To Alice (Who the F**k îs Alice)” . Iar de aici a început o nouă perioadă fulminantă pentru membrii trupei. În scurt timp piesa a ajuns numărul 1 în topul UK.

Moartea lui Burton îl aduce în formaţie pe Mike Craft, prieten bun al băieţilor. Alături de Craft, Smokie lansează două noi albume, The World and Elsewhere şi Light a Candle — The Christmas Album.

Abia în 2010, Smokie reuşeşte să revină în atenţia publicului cu albumul “Take a Minute”, urcând în numeroase topuri muzicale cu piesa “Sally’s Song (The Legacy goes on)”, o continuare a poveştii începute cu ani în urmă prin “Living next door to Alice”.

Smokie nu este doar o formaţie, o trupă cu vechime în industria muzicală. Smokie este istorie, este legendă. Deşi ar putea fi consideraţi “vechi” ei rămân mereu actuali întrucât fiecare generaţie cunoaşte cel puţin 3 piese din repertoriul lor. Iar acest lucru le conferă eternitatea.

Pe 5 Decembrie, Smokie vin în România!!! Vom avea bucuria să-i auzim live, să fredonăm alături de ei piese atât de îndrăgite, să strigăm cu toată puterea “Who The F**k is Alice”. Pe 5 Decembrie, Sala Polivalentă din Bucureşti va răsuna de legendă, de istorie, de iubire, de muzică adevărată!

În deschidere vor fi prietenii de la Compact cu Paul Ciuci, cu o istorie la fel de interesantă, cu hit-uri pe care le cunoaşte oricine, indiferent de generaţie.

Ne vom bucură de o seară specială, de un concert memorabil, de două trupe magnifice, care cu siguranţă vor reuşi să ne mângâie sufletele.

Biletele s-au pus în deja în vânzare doar în reţeaua Bilete.ro. Faceţi-vă un cadou de Moş Nicolae, vouă şi celor dragi!

Preţurile biletelor, în funcţie de categorie, sunt următoarele:

Preţurile biletelor:

Golden VIP 275,00
VIP 220,00
Categoria 1 175,00
Categoria 2 100,00
Categoria 3 75,00

Doar pe 5 Decembrie, Smokie, în concert în România, la Sala Polivalentă din Bucureşti!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here