Sofia Vicoveanca îşi pune zilnic viaţa în pericol

Una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi, Sofia Vicoveanca, face sâmbăta aceasta, de la ora 22.00, la „Refresh by Oana Turcu“ o mărturisire incredibilă.

sofia vicoveanca viata pericol antena stars

Artista îi va povesti Oanei cum zi de zi îşi pune viaţa în pericol: „Blocul meu are bulină roşie. Toată lumea mă întreabă: ‘Nu-ţi e frică?’. Nu! Când o să fie cutremur, eu o să fiu plecată în turneu“, îi va spune foarte sigură pe ea cântăreaţa, completând: „De ce să mă leg la cap fără să mă doară? Dacă mi-i să mor, mor“.

Îndrăgita interpretă, care pe 1 octombrie va împlini 58 de ani de carieră artistică, va vorbi despre mai toate momentele importante din viaţa ei, de la fuga împreună cu mama sa din calea războiului, la naşterea fiului ei, despre care spune: „Venirea pe lume a pruncului mi-a coborât glasul cu o terţă, deşi n-am făcut gălăgie. Mai ales că şi doctorul mi-a spus asa: ‘Poţi să răcneşti, să dărâmi spitalul, dar îţi pierzi forţa’”, va mai povesti ea.

Tot sâmbăta Sofia Vicoveanca va vorbi cu nostalgie despre unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa unei femei, nunta. „Eu n-am fost mireasă, pentru că nu m-am văzut frumoasă. Miresele trebuie să fie frumoase neapărat”, se va destăinui artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here