Sorana pregăteşte lansarea primului ei videoclip, „Poveşti“

Marius Moga este binecunoscut pentru lansarea de noi talente în lumea muzicii, iar acum se pare că a venit rândul Soranei, care a filmat videoclipul pentru primul single, iar în curând urmează marea lansare a piesei “Poveşti”, o coproducţie DeMoga Music şi Global Records.

Sorana si MogaCântă, scrie versuri, produce muzică la DeMoga Music, are un vlog pe YouTube cu peste 500 de mii de vizualizări, susţinut de Rimmel London (“Poveşti by Sorana”), este make-up artist şi stilist vestimentar, a participat la show-ul “X Factor” şi a jucat în serialul “O nouă viaţă”, difuzat pe Protv.

Sorana se pare că are toate calităţile unui artist complet, gata, gata să dea peste cap topurile muzicale.

“Una dintre cele mai importante lansări DeMoga Music din anul 2015 este Sorana. Faceţi cunoştinţă cu un artist complet: are o voce superbă, compune şi produce muzică, şi-a regizat propriul vlog, iar acum îşi dă examenul în videoclipul primului ei single “Poveşti””, a declarat Marius Moga.

“Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să lansez “Poveşti”. În piesa asta se poate regăsi orice persoană care a trăit o poveste de dragoste şi, în esenţă, videoclipul exprimă procesul de maturizare a persoanei respective după o astfel de experienţă. Mă bucur mult că Marius Moga are încredere în mine, am lucrat împreună la piesă şi sper să vă placă!” a declarat emoţionată Sorana.

Videoclipul, regizat de Bogdan Păun şi Sorana, avându-l ca producător executiv pe Marius Moga, s-a filmat la Librăria Cărtureşti Verona. Povestea piesei este exprimată în clip prin dans, o coregrafie făcută de Istvan şi o prezintă pe Sorana plus două personalităţi ale artistei, care trec prin toate stările încercate de o persoană după o poveste de dragoste care s-a terminat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here