Sore a părăsit Pro TV şi va participa la „Splash! Vedete la apă“, la Antena 1

Sore Mihalache va participa la “Splash! Vedete la apă”, show-ul verii la Antena 1 și, spune ea, a acceptat provocarea, “pentru că nu am mai făcut asta în viața vieților mele!”.

SorePentru a face o figură cât mai bună în spectaculosul concurs al săriturilor în apă, Sore s-a antrenat cu seriozitate zile întregi, la bazinul olimpic “Lia Manoliu”. “Am venit la “Splash! Vedete la apă”, pentru că am vrut să văd dacă sunt în stare să sar. Eu sunt mulțumită de ceea ce am făcut până acum, la antrenamente. Acum antrenorul încearcă să mă învețe sărituri cu spatele, tumbe în aer, dar pentru mine astea sunt ușor peste limită, pentru că îmi e frică… Am luat deja câteva burți în apă…”, spune aceasta.

Sore explică de ce îi este teamă de impactul cu apa. “Practic wakeboard, care funcționează pe același principiu ca snowbord-ul (și pe acesta îl practic), dar pe apă, unde ești tras de o barcă, cu viteză. La wakeboard, dacă nu controlezi corect placa, pici, la viteza aia, direct cu fața în apă. De aia înțeleg și mi-e frică de impactul cu apa”, mai spune vedeta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here