Sore, primul Crăciun alături de Erin, fiica ei

Sore va petrece anul acesta Crăciunul acasă, alături de familie, iar de pe masă nu vor lipsi salata de boeuf şi cozonacul cu nucă.

sore-craciun-familie

„Anul acesta voi petrece primul Crăciun alături de Erin și sunt foarte încântată. Sper să îi fi transmis dragostea pentru perioada aceasta, mereu am simțit că se pot întâmpla miracole în preajma Crăciunului și acesta este unul dintre motivele pentru care mă voi strădui să îi creez și lui Erin un peisaj feeric în jurul bradului. Voi petrece sărbătorile de iarnă acasă, în familie. Favoritele pentru masa de Crăciun sunt salata de boeuf și cozonacul cu nucă. Tradiția este ca pe 25 decembrie, orice ar fi, să ne strângem toată familia, să petrecem Crăciunul împreună. Cumva simt că perioada aceasta a anului ne amintește să fim buni, generoși, iubitori“, a spus artista.

Cât priveşte noaptea dintre ani, Sore spune că nu are superstiţii, dar poartă întotdeauna ceva nou pe ea. „Nu am superstiții legate de noaptea dintre ani, ci mai degrabă un obicei: să port ceva nou“, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here