Sore şi Dorian Popa dau startul distracției pe plaja din Costineşti

Weekendul acesta, 5 și 6 iulie, alături de Sore, Dorian și Andreea Ibacka, turiștii aflați la mare se pot bucura de activitățile și concursurile organizate pe plaja Lipton, amplasată în zona 10 Steaguri, din Costinești.

Sore Plaja Lipton

Pe toată durata sezonului estival, în fiecare weekend, pe Plaja Lipton se vor organiza petreceri antrenante, cu premii pe măsură.  Activitățile fac parte din campania „Ia-ţi vacanţă cu Lipton”, ce-i are ca ambasadori pe Sore și Dorian.

„În această vară, am creat Plaja Lipton, special amenajată pentru tinerii care aleg stațiunea Costinești drept destinație de vacanță. Îi așteptăm în fiecare weekend, aici, pe plaja Lipton, cu numeroase concursuri și premii, și în special în acest weekend, când Sore, Dorian și Andreea Ibacka dau startul distracției în Costinești” spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton. „De la celebrele selfie-uri, la concursuri de limbo și blobbing, pe plajă atmosfera energică surprinde perfect spiritul campaniei: Ia-ți vacanță cu Lipton! Gustă o vară pe zi!”, adaugă Dana Iordache.

Vara aceasta, fanii Lipton Ice Tea sunt invitaţi să-şi petreacă vacanţa în Casa Lipton din Costinești și pe plaja special amenajată în aceeași stațiune, înscriind codurile promoţionale de pe sticlele de Lipton Ice Tea pe site-ul www.ovarapezi.ro. Participanții la promoție pot câștiga câte o pereche de ochelari de soare pe oră şi câte o vacanţă de o săptămână pe zi, pentru două persoane, în Casa Lipton din Costineşti. Plaja Lipton este însă disponibilă în această vară pentru toți cei aflați în stațiune, pentru care Lipton a pregătit premii speciale, oferite în cadrul concursurilor de pe plajă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here