Sore: „Vreau să fac un film şi să scot un album“

Sore a fost invitată de onoare, marţi seară, în studioul Radio 21 la Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu. Artista a spus povestea noii ei piese „Dor să-ți fie dor”, pe care a cântat-o, live, la Radio 21.

Sore RADIO 21„Am lansat această piesă în care eu cred foarte mult. Este o poveste personală, este o piesă care acumulează trăirile prietenilor mei. Am vrut să scot o piesă în care să se regăsească toată lumea, adică e sinceră. Și simți că e sinceră”, a explicat Sore.

„Până acum am avut numai piese vesele. Aceasta e prima mea piesă în română și am vrut să fie memorabilă”, a adăugat artista.

Ca bonus pentru fanii ei fideli, Sore a interpretat într-un stil foarte sensibil “When I Was Your Man”, un cover Bruno Mars.

Sore a vorbit însă și despre ce are de gând să facă în 2014. Artista are planuri extrem de ambițioase și pentru anul acesta, după un 2013 aglomerat. N-a apucat să meargă nicăieri în vacanță, iarna aceasta: „Am fost foarte ocupată, pur și simplu n-am apucat! N-am mers nici la schi, nici la munte, nici la nimic”, a mărturisit artista.

„Anul ăsta vreau să fac un film, să scot un album, să scot două single-uri și să plec în vacanță o lună de zile, undeva unde nu e semnal la telefon, unde nu e lume și unde este soare. În ultimii trei ani am avut parte de niște vacanțe foarte scurte și improvizate și aștept să spun și eu o dată <<Băi, ce vacanță am avut în anul 2014!!!>>!”, a povestit Sore.

În data de 8 februarie, artista va concerta pe scena Sălii Palatului, într-un spectacol susținut de numeroși artiști români.

„Ce postează Sore pe Facebook?” a întrebat-o Liviu Hodor. „Statusuri, poze… dar nu-mi fac selfie! Chiar nu suport chestia asta!”, a spus Sore, râzând.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here