Sorin Andrei, soţul Andei Adam: „Sunt nerăbdător să devin tată“

În vara anului trecut, Anda Adam începea o relaţie cu Sorin Andrei, un tânăr afacerist din Constanţa care i-a devenit soţ în acest an şi alături de care aşteaptă primul ei copil.

sorin andrei sarcina anda adam

La începutul lunii noiembrie, Anda Adam urmează să nască, iar Sorin este pregătit pentru noua etapă prin care trebuie să treacă, şi anume cea de tătic.

„Sunt foarte nerăbdător să fiu tată. Deja m-am acomodat cu ideea că peste câteva săptămâni o să o ţin în braţe pe Evelin. Vorbesc în fiecare seară cu ea, prin buricul mamei, îi cânt şi are şi o melodie preferată. De obicei reacţionează la piesele dance ale Andei, în special la «Dacă ar fi» devine foarte activă. Abia aştept să mă ocup de fetiţa noastră şi pot să spun că nu mi se pare complicat să schimbi scutece sau să pregăteşti laptele. Am mai văzut şi eu pe la prieteni de-ai mei care au deja copii şi cred că o să mă descurc. Cu siguranţă ne vor ajuta părinţii mei, avem în discuţie să luăm şi o bonă, pentru că Anda o să fie plecată la concerte, însă eu voi fi omul de bază“, le-a spus Sorin Andrei celor de la Click.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here