Spandau Ballet a lansat un best of şi 3 piese noi

Influenţa pe care Spandau Ballet a avut-o în anii ’80 este comparabilă cu cea pe care The Who a avut-o în anii ’60 sau David Bowie în ani ’70.

Spandau BalletDupă cum reiese şi din documentarul “Soulboys of the Western World”, Spandau Ballet şi-a pus amprenta asupra epocii nu doar prin soundul aparte, ci şi printr-un întreg stil, de la vestimentaţie la atitudine, fiind un pilon al culturii tinerilor şi un glas pentru cei a căror voce nu putea fi auzită.

Cariera celor de la Spandau a fost marcată de un succes comercial extraordinar, înregistrând vânzări de 25 de milioane de copii, dominând topurile din Marea Britanie cu piese ca “True”, “Gold” sau “Through the Barricades” şi dând tonul în cluburile vremii de la Hollywood până în Ibiza.

Formaţia a ales să îşi spună povestea printr-un album best of intitulat “The Story” care include pe lângă cele mai importante piese care au marcat generaţii, şi 3 noi piese prin care demonstrează că spiritul Spandau Ballet continuă să dăinuie şi după 40 de la debut. Noutăţile de pe album sunt “This Is The Love”, “Steal” şi “Soul Boy”, prima dintre ele constituind chiar cel mai recent single al trupei.

Tracklist-ul complet poate fi consultat mai jos:

CD1:

To Cut A Long Story Short

The Freeze

Musclebound

Chant No.1

Instinction

Lifeline

Communication

True

Gold

Only When You Leave

I’ll Fly For You

Highly Strung

Round and Round

Fight For Ourselves

Through The Barricades

Once More

This Is The Love (new song – single)

Steal (new song)

Soul Boy (new song)

CD2:

Confused

Toys

Mandolin

Age Of Blows

Glow

Chant No.1 – Remix

Pharaoh

Paint Me Down

She Loved Like Diamond

Code Of Love

Pleasure

I’ll Fly For You – Glide Mix

How Many Lies

Man In Chains

Be Free With Your Love

Raw

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here