Speak şi Adelina Pestriţu nu mai formează un cuplu: „Am decis să mergem pe drumuri separate“

După aproximativ doi ani de relaţie, Adelia Pestriţu şi Ştefan Sprianu (Speak) nu mai formează un cuplu. Anunţul a fost făcut de fosta prezentatoare TV pe pagina ei de Facebook.

speak-adelina-pestritu-despartire

Deşi presa tabloidă specula de câteva luni că Adelina şi Speak nu mai sunt împreună, cei doi au ţinut totul secret până acum.

„În viaţa mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi ca artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm ca lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre“, a scris Adelina Pestriţu pe pagina ei de Facebook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here