sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRISpectacolul de muzică populară „Ghiocel din deal adus“ va avea loc pe...

Spectacolul de muzică populară „Ghiocel din deal adus“ va avea loc pe 28 martie, la Sala Palatului

Anotimpul iubirii și al exploziei de viață va începe în acest an cu un „Ghiocel din deal adus”! Spectacolul „Ghiocel din deal adus” va avea loc sâmbătă, 28 martie, ora 19.00, la Sala Palatului.

Ghiocel din deal adus

Inspirat din repertoriul iubitei interprete Irina Loghin, evenimentul „Ghiocel din deal adus” este un omagiu adus muzicii și divertismentului românesc, care îmbină emoția autentică și voia bună. Vor aduce primăvara în sufletele publicului nume de rezonanță ale scenei românești: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gelu Voicu, Adriana Antoni, Romică Țociu, Cornel Palade, Nicu Paleru, Anastasia Lazariuc, Carmen Rădulescu, Gheorghe Roșoga, Jean Paler, Ciro de Luca. Amfitrionul spectacolului „Ghiocel din deal adus” va fi carismaticul prezentator TV, Văru’ Săndel. Artiștii vor fi acompaniați de Ansamblul profesionist „Chindia Prahovei”, condus de maestrul dirijor Constantin Anton.

Irina Loghin este în conștiința românilor „Perla” muzicii populare românești, un supranume dobândit grație calităților vocale deosebite. Având o carieră impresionantă, timp în care s-a reinventat continuu, reușind să-și păstreze nealterată prospețimea, Irina Loghin a fost mereu iubită cu pasiune de public. Românii o prețuiesc pe Irina Loghin atât pentru cântece, cât și pentru dragostea și căldura pe care le oferă necondiționat.

Maria Dragomiroiu este Doamna cântecului popular românesc. Artista a ajuns și a rămas în vârful ierarhiei cântecului popular românesc grație talentului, dăruirii și pasiunii pentru folclor auentic. Maria Dragomiroiu este o adevărată vedetă fără frontiere, vocea sa specială încălzind inimile românilor de pretutindeni.

Adriana Antoni este o artistă cameleonică, ce nu se încadrează într-un gen anume, deoarece ea cântă la fel de bine și cu aceeași pasiune doine, romanțe, tango sau muzică ușoară. A făcut duete cu interpreţi celebri, precum Irina Loghin, alături de care va cânta și în spectacolul „Ghiocel din deal adus”, dar și împreună cu maestrul Gheorghe Zamfir sau Leo Iorga.

Muzica este hrana sufletului și voia bună este condiția fericirii. Bucurați-vă spiritul în această primăvară cu un spectacol emoționant, dar antrenant: „Ghiocel din deal adus”! Sâmbătă, 28 martie, ora 19.00 la Sala Palatului.
Biletele se găsesc la agenția de bilete a Sălii Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.