luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIStarea de sănătate a cunoscutului cântăreţ britanic Black atârnă de un fir...

Starea de sănătate a cunoscutului cântăreţ britanic Black atârnă de un fir de aţă

Familia lui Black (Colin Vearncombe) trece prin momente disperate. Toţi cei apropiaţi artistului englez (familie, prieteni, artişti) roagă fanii cântăreţului din întreaga lume să îi trimită un gând pozitiv pentru a reuşi să-l scoată din starea critică în care se găseşte în acest moment.

Colin Vearncombe

„Este tot ce putem face”, ne-a declarat Camilla Griehsel, soţia acestuia.

Black aka Colin Vearncombe a fost implicat duminică dimineaţă, pe 10 ianuarie, într-un grav accident de maşină, foarte aproape aeroportul Cork, din Irlanda, starea lui de sănătate fiind încă una critică, dar stabilă. Ieri s-au făcut investigaţii amănunţite ale creierul, descoperindu-se leziuni mult mai severe decât îşi imaginau medicii, şansele de supravieţuire fiind slabe.

„Toti cei care îşi doresc să trimită un gând de însănătoşire, energie poztiva, va rog să o faceţi azi, între orele 12.00 şi 14.00 GMT. Vă mulţumim din inimă. Aşteptăm miracolul!”, a mai declarat cântăreaţa şi soţia lui Colin, Camila Grieshel. Această mulţumeşte, de asemena, şi medicilor de la unitatea de terapie intensivă a spitalului Cork University, care au grijă maximă de Colin.

 

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.