Ştefan Bănică a îndeplinit visul unei doamne, după 26 de ani

Super show-ul de la Antena 1, „X Factor”, dovedeşte în ediţia difuzată mâine, 17 octombrie, de la 20:30, la Antena 1, că atunci când crezi cu adevărat, orice se poate întâmpla. Rock-starul Bănică a fost cel care a contribuit la asta, atunci când pe scena concursului şi-au făcut apariţia doi fraţi gemeni, în vârstă de 18 ani, care împreună alcătuiesc trupa R-Twins.

Juriul X FACTOR

Cei doi tineri au fost încurajaţi să participe la „X Factor” chiar de către mama lor, mare fană a lui Ştefan Bănică. Le-au povestit juraţilor că în urmă cu 26 de ani, mama lor a mers la un concert al lui Ştefan, unde a încercat din răsputeri să primească un autograf.

Deşi nu a reuşit, păstrează şi acum fotografia din ’87, încă dinainte ca gemenii să se fi născut. Rock-starul de la „X Factor” a chemat-o imediat pe scenă, alături de băieţi, a semnat fotografia pe care i-a înmânat-o personal, alături de un pupic, spre marea bucurie a acesteia. Copleşită de emoţii, doamna a sărutat de mai multe ori fotografia primită, în aplauzele întregii săli.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here