Ştefan Bănică: „Am avut un amic care a plecat mult prea devreme dintre noi“

Audiţiile pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 au adus în faţa celor trei juraţi sute de concurenţi dornici să demontreze că au factorul X în sânge.

Adrian Daniel PopescuDe cele mai multe ori, mesaje puternice şi emoţii extraordinare au stat la baza interpretărilor acestora pe scena concursului. Adrian Daniel Popescu, un tânăr bucătar de doar 23 de ani, din Craiova, a câştigat respectul juraţilor încă din momentul în care le-a mărturisit adevăratul motiv pentru care a decis să participe la acest concurs.

Adrian a pregătit o melodie în cinstea fondatorului trupei lor, care s-a stins mult prea repede din viaţă. Alături de colegii de trupă, care din păcate nu au putut să îi fie alături pe scena concursului, Adrian a susţinut şi o campanie împotriva teribilismului l-a volan.

Mesajul tânărului i-a emoţionat pe juraţi: „M-a emoţionat gestul tău. Şi eu am avut un amic, care s-a dus mult prea devreme dintre noi. Primul toboşar cu care am cântat în viaţa mea, când aveam 15 ani. Gestul pe care l-ai făcut e mai important ca participarea ta la ‘X Factor’”, i-a spus rock-starul Bănică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here