luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIŞtefan Bănică: „Am avut un amic care a plecat mult prea devreme...

Ştefan Bănică: „Am avut un amic care a plecat mult prea devreme dintre noi“

Audiţiile pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 au adus în faţa celor trei juraţi sute de concurenţi dornici să demontreze că au factorul X în sânge.

Adrian Daniel Popescu

De cele mai multe ori, mesaje puternice şi emoţii extraordinare au stat la baza interpretărilor acestora pe scena concursului. Adrian Daniel Popescu, un tânăr bucătar de doar 23 de ani, din Craiova, a câştigat respectul juraţilor încă din momentul în care le-a mărturisit adevăratul motiv pentru care a decis să participe la acest concurs.

Adrian a pregătit o melodie în cinstea fondatorului trupei lor, care s-a stins mult prea repede din viaţă. Alături de colegii de trupă, care din păcate nu au putut să îi fie alături pe scena concursului, Adrian a susţinut şi o campanie împotriva teribilismului l-a volan.

Mesajul tânărului i-a emoţionat pe juraţi: „M-a emoţionat gestul tău. Şi eu am avut un amic, care s-a dus mult prea devreme dintre noi. Primul toboşar cu care am cântat în viaţa mea, când aveam 15 ani. Gestul pe care l-ai făcut e mai important ca participarea ta la ‘X Factor’”, i-a spus rock-starul Bănică.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.