Ștefan Bănică: „De anul acesta voi începe să promovez talente tinere“

De Valentine’s Day, Liana Stanciu și Raul Brebu au avut un invitat special în studioul Magic FM. Ștefan Bănică a venit la matinalul Magic Start cu multă energie și cadouri muzicale pentru fani.

Stefan Banica - Magic FM„În primul rând, vreau să le spun doamnelor, domnișoarelor și fetițelor mai mici – care au idile în clasa întâi sau a doua cu băiețelul de la clasa de alături – să aibă o zi frumoasă, să se bucure de ea și, până la urmă asta contează, să fie cu sufletul deschis”, a început Ștefan Bănică printr-o urare întâlnirea cu ascultătorii Magic FM.

Artistul i-a invitat pe ascultorii Magic FM la concertele acustice pe care le va susține la Circul Globus pe 7 și 8 martie. „Aici ne bazăm pe intimitate, pentru că este o sală de aproape o mie de locuri, și pe multă, multă emoție. Iar în rest, numai, numai muzică”, a declarat invitatul. „De anul acesta voi începe să promovez talente tinere care, din păcate, nu au unde să se reproducă artistic. Anul acest voi chema pe cineva foarte talentat și care merită tot sprijinul nostru” a mai spus Bănică la Magic FM.

Ștefan Bănică le-a dezvăluit ascultătorilor Magic FM și cum a fost primul flirt pe care l-a avut cu o fată, la frageda vârstă de trei ani. „Eram la grădiniță, aveam program prelungit, se dormea încă în pătuțuri de bebe și fata era foarte drăguță. O singură problemă avea: era puțin șașie. Lângă mine mai era un băiat, cred că Marian îl chema. Toată viața mea o să mă întreb: la cine se uita ea de fapt? La mine sau la el? N-am să știu niciodată”, a povestit el la Magic FM.

Invitatul a mai declarat la Magic FM că nu se pricepe la gătit. „Sunt pe principiul ‘fiecare cu ce știe’. Dacă ești talentat într-un domeniu, te cheamă singur talentul, nu trebuie să te agiți tu. Dacă nu, e mai bine să-i lași pe aceia care știu să facă. Dar nevoia te învață”, a afirmat Ștefan Bănică.

Cântărețul a fost întrebat și de ce obiceiuri crede că ar trebui să se debaraseze vedetele din România. „Habar n-am. În primul rând, omul trebuie să se simtă bine cu el. Mi se pare că fetele tinere ar trebui să-și vadă de vârsta lor. Asta cu operațiile, hai să ne punem de astea, de astea… poate e prea devreme pentru unele. Ar trebui să se bucure de ce le-a dat Dumnezeu și mai ales să-și trăiască adolescența, pentru că adolescența, după părerea mea, e cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Și, de câte ori am ocazia în concertele noastre și cântăm ‘Ani de liceu’, toată lumea explodează, de la mic la mare, pentru că într-adevăr această perioadă este cea mai frumoasă și trebuie să te bucuri de ea”, a declarat Bănică la Magic FM.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here