Ștefan Bănică: „De Crăciun îmi doresc sănătate. Fără ea nu te poţi bucura de restul“

Liana Stanciu și Raul Brebu l-au intervievat la Magic FM pe Ștefan Bănică, care le-a povestit celor doi realizatori ai matinalului Magic Start emoția întâlnirii lui Moș Crăciun în copilărie, relatându-le și un episod amuzant legat de cadourile cumpărate pentru fiul său.

Stefan Banica

„Aveam vreo cinci ani, eram cu prietenul meu cel mai bun, credeam în Moș Crăciun – și cred și acum, doar că înțelegerea e alta – și Moș Crăciun a venit, fizic. Ulterior am aflat că era o mătușă de-a mea deghizată în Moș Crăciun. Dar, când a intrat, senzația aceea n-am s-o uit niciodată. Aveam senzația că a venit din povești, de undeva, de pe sanie. Și, când m-a întrebat dacă am învățat ceva – trebuia să învăț o poezie –, m-am emoționat foarte tare”, a povestit Ștefan Bănică la Magic FM – Radioul lui Măș Crăciun.

„Ce-ți dorești de Crăciun?” l-a întrebat Liana. „Sănătate. Fără asta, am observat că n-ai cum să te bucuri de restul”, a răspuns artistul.

Invitatul a vorbit și despre dificultatea cumpărării de haine care să fie dăruite celor dragi, povestind un episod amuzant. „Copilul meu avea 5 ani, eram în Scoția în turneu, la Edinburgh și m-am întâlnit cu George Ivașcu și l-am chemat: Vino puțin să probezi niște haine pentru fiul meu. Omul a stat, am probat pe el și i-au fost bune”, a dezvăluit Bănică la Magic FM.

Artistul a mai dezvăluit un episod amuzant legat de George Ivașcu. „Trebuia să vorbesc cu Piersicul mic și zic: Ai vorbit cu lunganul? La care George zice: Care lungan, că pentru mine toți sunt lungani”, a spus el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here