Ștefan Bănică: „Îmi doresc să fiu sănătos și să merg cu copiii în vacanță“

Ștefan Bănică a fost invitatul Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu marți dimineața în studioul Magic FM. Artistul i-a invitat pe fani la concertele pe care le va susține în cadrul turneului național „Alerg printre stele“ și le-a vorbit ascultătorilor Magic FM despre planurile sale de viitor.

stefan banica magic fm

Invitatul a participat la rubrica „Bătălia Hiturilor“, în care au fost incluse „Karma Chameleon“ de Boy George și „Girl You Know It’s True“ de Milli Vanilli.

„Domnul Boy George era la Culture Club, o trupă care mi-a plăcut în anii ’80. Omul era diliu de pe vremea aia“, și-a amintit zâmbind Ștefan Bănică.

Artistul le-a vorbit fanilor despre turneul național „Alerg printre stele“, care se desfășoară în luna noiembrie și care debutează pe 2 noiembrie, cu un concert la Constanța. „Unde te iubesc oamenii cel mai mult?“, a întrebat Liana Stanciu, referindu-se la orașele în care s-au vândut cele mai multe bilete la spectacole. „Cred că acasă“, a glumit Ștefan Bănică.

„Ce faci dimineața?“, au continuat Liana și Raul cu întrebările. „Mă trezesc cu gândul că e o zi nouă și încerc să fiu pozitiv. Chiar încerc să fiu pozitiv. Dacă am și copiii pe acasă, sunt pozitiv în mod sigur“, a mărturisit Bănică la Magic FM.

Artistul a povestit că va fi foarte ocupat în următoarele luni, dar că va sărbători Crăciunul cum se cuvine. „Crăciunul pentru mine e sfânt, de Crăciun stau acasă orice ar fi“, a declarat invitatul.

Artistul le-a povestit fanilor și ce albume muzicale și-a cumpărat ultima oară dintr-o benzinărie: Rod Stewart, Amy Winehouse și Mr. Big. „Găsiți muzică foarte bună în benzinării, trebuie doar să căutați. Dați CD-urile de manele la o parte și găsiți niște discuri surprinzător de frumoase“, a afirmat el.

Pentru că artistul a împlinit de curând 46 de ani, realizatorii Magic FM l-au întrebat ce cadouri a primit.

„Am primit niște butoni în formă de chitară de la băiatul meu și o pictură pe care a făcut-o Violeta, fetița mea. Acestea au fost cele mai frumoase cadouri pentru sufletul meu“, a declarat el, dezvăluind și ce își dorește pentru următorul an: „Primul gând e să fiu sănătos și să pot să merg cu copiii în vacanță, asta îmi doresc“.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here