Ştefan Bănică îşi premiază fanii, în campania „13 cu noroc“

Ştefan Bănică îşi aşteaptă publicul la Sala Palatului cu tradiţionalele sale concerte de Crăciun pe 12 şi 13 decembrie, ora 19:30, pentru al 13-lea an consecutiv. O performanţă unică a unui artist român, cea mai longevivă şi complexă producţie muzicală din România.

Stefan Banica JR

Şi pentru că show-urile sale de Crăciun împlinesc 13 ani de existentă neîntreruptă, Ştefan Bănică s-a gândit să-şi premieze fanii care vor veni la concert. În acest sens, se desfăşoară pe pagina de Facebook a artistului Campania “13 cu noroc”.

13 ani de concerte de Crăciun – 13 câştigători norocoşi! Toţi cei care vor fi prezenţi la concertele de Crăciun din acest an şi îi vor trimite lui Ştefan Bănică pe Facebook un mesaj în cadrul provocărilor lansate în campania “13 cu noroc” intră în cursă pentru unul dintre cele 13 premii.

Cele mai interesante mesaje vor fi alese de Ştefan Bănică şi supuse votului pe Facebook, iar câştigatoare vor fi mesajele care adună cele mai multe like-uri. Cei 13 câştigători îl vor întâlni pe Ştefan Bănică la Sala Palatului în backstage, vor primi premii personalizate (tricouri, şepci, albume Ştefan Bănică), iar fotografiile şi mesajele câştigătorilor vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului înaintea începerii concertelor de Crăciun şi vor fi astfel vizionate de mii de oameni în fiecare seară. În plus, cei 13 câştigători vor primi 13 invitaţii duble la concertele pe care Ştefan Bănică le va susţine în luna martie 2015, dedicate Zilei Femeii, cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

“Aştept să ne revedem la Sala Palatului, să creăm, prin muzică, magia specifică Crăciunului şi să trăim împreună momente de neuitat. Este anul 13 pentru concertele mele de Crăciun şi consider că e un număr norocos. De aceea m-am gândit să-i premiez pe unii dintre cei care vor veni în decembrie la concerte şi am creat Campania “13 cu noroc”, care este deja în desfăşurare pe pagina mea de Facebook”, a spus artistul.

Biletele pentru concertele de Crăciun Ştefan Bănică se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe site-urile: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro. Informaţii la: 0723.531.330, 0742.534.027, 021.315.36.66.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here