miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIŞtefan Bănică Jr. confirmă relaţia cu Lavinia Pârva

Ştefan Bănică Jr. confirmă relaţia cu Lavinia Pârva

Ştefan Bănică Jr. a confirmat faptul că se află la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi a spus că nu vrea să dea explicaţii despre acest lucru.

stefan_banica

„Este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa fără a simţi nevoie de a da explicaţii”, a declarat artistul pentru agenţia Mediafax.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a adăugat Ştefan Bănică.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.