Ştefan Bănică lanseaza un nou album, „Love songs“ – Live Acoustic

Ştefan Bănică lanseaza cel de-al 15-lea disc de autor din carieră, “Love songs”, împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic conţine cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul Ştefan Bănică, în varianta acustică, live.

Stefan-Banica-Jr-album-nou

Pe noul album, ce se adresează în principal doamnelor şi domnişoarelor, se regăsesc 13 cântece, compoziţii semnate Ştefan Bănică, reinterpretate într-o altă variantă faţă de cele cu care publicul este obişnuit, piese mai vechi sau mai noi, atent selectate de artist din concertele sale acustice, susţinute în luna martie, de Ziua Femeii, în anii 2011, 2012, 2013.

„Dragostea rămâne pentru mine o permanentă sursă de inspiraţie. Concertele pe care le susţinem în fiecare an în luna martie, de Ziua Femeii, reprezintă o excelentă ocazie de a cânta în varianta acustică cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am compus de-a lungul timpului. Prin acest material discografic, înregistrat live, mi-am propus să redau o parte din emoţia, căldura şi atmosfera create în concertele de acest gen, care-mi oferă posibilitatea reinterpretării unor cântece deja lansate pe albumele mele anterioare. De asemenea, concertele acustice reprezintă o provocare pentru orice muzician. Sper să ascultaţi cu plăcere acest disc şi să vă regăsiţi în cântece“, a spus Ştefan Bănică.

Sound-ul albumului este cald, cântecele sunt reinterpretate cu instrumente acustice, cu voci şi viori, ceea ce le conferă autenticitate şi o sensibilitate deosebită. Un album de colecţie, care, prin emoţia şi căldura spectacolului acustic live, lasă doar muzica să vorbească.

Noul album „Love songs” – Live Acoustic va putea fi găsit, în afara magazinelor de specialitate, şi la concertele pe care Ştefan Bănică le va susţine în perioada următoare, inclusiv la show-urile sale de Crăciun – „Alerg printre stele” – de la Sala Palatului, programate pe 13, 14, 15 decembrie. Pentru aceste spectacole artistul pregăteşte momente muzicale de excepţie, cu invitaţi speciali surpriză, dar şi o nouă abordare, una modernă şi foarte spectaculoasă, în ceea ce priveşte partea de scenografie şi proiecţie video în show-urile sale de Crăciun. Toate acestea, plus multe altele, vor putea fi descoperite în luna decembrie la Sala Palatului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here