Ștefan Bănică, mesaj după moartea Cristinei Țopescu: “Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri”

Weekendul ce abia s-a încheiat a fost unul cu un final trist: una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, Cristina Țopescu, a murit.

Din păcate, vedeta a fost găsită fără suflare în locuința ei, iar oamenii legii au afirmat că este foarte posibil ca aceasta să fi murit în urmă cu aproximativ două săptămâni.

După aflarea acestei vești triste, celebritățile din țara noastră au postat pe rețelele de socializare mesaje pentru Cristina Țopescu, iar cele mai sfâșietoare rânduri le-a scris Ștefan Bănică, fostul ei partener de viață.

“Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook.

Un alt artist care a scris un mesaj pe internet după moartea Cristinei Țopescu a fost Nicu Alifantis: ”A încetat din viață Cristina Țopescu, o femeie deosebită, puternică și o mare iubitoare de suflete! Dumnezeu să te-odihnească, Cristina și să te țină în brațele Sale”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here