Ştefan Bănică n-a uitat-o pe Tamara Buciuceanu! Mesaj emoţionant după moartea actriţei

Cinematografia românească şi lumea teatrului au mai pierdut o stea: Tamara Buciuceanu-Botez a murit la vârsta de 90 de ani.

Marea actriţă se afla internată în spitalul Elias de la începutul lunii octombrie, iar la aproximativ două săptămâni după ce a ajuns în spital, pe 15 octombrie, Tamara Buciuceanu a părăsit această lume.

Ştefan Bănică, una dintre vedetele care au filmat alături de Tamara Buciuceanu, nu a uitat-o pe actriţă, iar imediat după decesul acesteia a postat pe reţelele de socializare un  mesaj emoţionant.

„A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generaţii întregi, să le descreţească frunţile, să le cultive. Asta înseamnă, până la urmă, un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulţumesc pentru tot ce am învăţat şi m-ai învăţat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama“, a scris Ştefan Bănică pe internet.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here