Ștefan Bănică pleacă în turneu în luna noiembrie

Ștefan Bănică le dă întâlnire fanilor săi într-un turneu național de amploare alături de trupa sa, „Rock’n’Roll Band“ și grupul The 50’s“, care se va desfășura pe parcursul lunii noiembrie în zece dintre cele mai importante orașe din țară.

stefan-banica

Turneul va purta numele celui mai recent single semnat Stefan Banica, „Alerg printre stele“, lansat împreună cu MediaPro Music.

„De-abia aștept să ne vedem în luna noiembrie și să ne bucurăm unii de alții. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceți atmosfera! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aștept cu mic, cu mare, să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile și să ne sărbătorim prin muzică“, a spus Ștefan Bănică.

În concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atât hituri binecunoscute, cât și cântece de pe albumul „Altceva“, de pe care artistul a lansat până în prezent nu mai puțin de patru single-uri: „Nu e prea târziu“, „Ce e dragostea?“, „Noaptea de Crăciun“ și „Alerg printre stele“.

Turneul va cuprinde următoarele orașe: Constanța (Casa de Cultură a Sindicatelor, 2 noiembrie), Galați (Casa de Cultură a Sindicatelor, 3 noiembrie), Bacău (Teatrul de Vară “Radu Beligan”, 9 noiembrie), Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor, 10 noiembrie), Botoșani (Casa de Cultură a Sindicatelor, 11 noiembrie), Iași (Teatrul Național “Vasile Alecsandri”, 12 noiembrie), Pitești (Casa de Cultură a Sindicatelor, 16 noiembrie), Brașov (Sala Sporturilor, 17 noiembrie), Cluj (Teatrul Național, 19 noiembrie), Ploiești (Casa de Cultură a Sindicatelor, 20 noiembrie).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here