Ştefan Bănică se dedică femeilor pe 7 şi 8 martie

Ştefan Bănică susţine, pentru al patrulea an consecutiv, concerte acustice la Circ & Variete Globus din Capitală, pe 7 şi 8 martie, de la ora 19.30, sărbătorind astfel Ziua Femeii cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

stefan banica concerte martie

Titlul concertelor din acest an a fost dat de cel mai nou material discografic al artistului, lansat la sfârşitul anului 2013, “Love Songs”- Live Acoustic, al 15-lea album de autor din carieră. Pe acest disc, Ştefan Bănică a adunat 13 cântece de dragoste, înregistrate live în timpul concertelor din luna martie 2013, piese care redau atmosfera creată la aceste spectacole.

“Este un alt tip de spectacol faţă de concertele care m-au consacrat. Acest gen, acustic, se bazează în primul rând pe emoţie, acurateţe şi un contact direct şi mult mai apropiat faţă de spectator. Concertul acustic presupune un sunet cald, în care textele, mesajele cântecelor sunt puse în valoare, mai ales că vorbim despre cântece de dragoste. Aceste concerte din luna martie constituie încă un prilej de a scoate în evidenţă trupa cu care cânt, formată din unii dintre cei mai buni instrumentişti din ţară. Anul acesta am să încep să promovez în concetele mele şi tinere talente, care merită atenţia publicului. Aştept cu drag să ne întâlnim pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus!”, a declarat Ştefan Bănică.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here