Ştefan Bănică şi Andreea Marin îşi mai vorbesc doar prin intermediari

Ştefan Bănică şi Andreea Marin au divorţat la începutul acestui an, după şapte ani de căsnicie, iar toată opinia publică a fost luată prin surprindere de acest anunţ.

Andreea-Marin-Stefan-Banica-Jr

Acum, la mai bine de jumătate de an de la divorţ, cei doi au pornit un război care pare a fi pe viaţă şi pe moarte, din cauza faptului că Ştefan Bănică a anunţat că are o relaţie cu Lavinia Pârva.

Chiar dacă abia acum Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, căsincia dintre el şi Andreea Marin a fost zdruncinată de un scandal imens care a avut loc în luna septembrie a anului 2011. Atunci, Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra pe strada pe care are un apartament şi Ştefan Bănică, loc în care cei doi artişti au petrecut aproximativ trei ore.

După ce Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, Andreea Marin şi-a schimbat radical discursul despre fostul ei soţ, lansând atacuri fără precent la adresa lui Ştefan. Invitată la emisiunea lui Teo de la Kanal D, fosta „Zână a surprizelor“ a spus că infidelitatea nu este motiv de divorţ, dar agresiunea este.

„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“, i-a spus Andreea Marin lui Teo.

Aceste atacuri ale Andreei Marin au venit în momentul în care a realizat că tot ceea ce presa scrisese în anul 2011 este adevărat. Cu toate acestea, Ştefan Bănică neagă în continuare că ar avea o relaţie cu Lavinia încă de acum doi ani de zile.

„Despre faptul că se speculează că am o relaţie cu Lavinia din 2011, e copilăreşte să crezi că Lavinia ne-a despărţit pe mine şi pe Andreea. Aşa cum e absurd să crezi că Andreea m-a despărţit de mama băiatului meu. Credeţi că ne descoperea cineva acum o săptămână plimbându-te în parc dacă ne ascundeam atât de bine? Noi am mai ieşit în public. În orice caz, relaţia a început la luni bune după divorţ“, a spus Ştefan Bănică la emisiunea „La Măruţă“.

Acum, când apele par a se fi mai liniştit, iar Andreea şi Ştefan nu au mai apărut în presă să se atace, apropiaţii celor doi sunt cei care pun paie pe foc şi reaprind războiul. Potrivit ziarului Click, Andreea Marin şi Ştefan Bănică se străduiesc să păstreze o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor, Violeta. Relaţiile dintre cei doi s-au răcit de tot şi au ajuns să vorbească doar strictul necesar privind-o pe fetiţa lor, şi asta numai prin intermediari. Aşa se face că persoana care menţine în acest moment legătura între cei doi foşti soţi este bona fetiţei, însă există şi câţiva prieteni comuni de-ai lor care fac acest lucru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here