Ştefan Bănică va susţine concerte de Crăciun pe 12 şi 13 decembrie

Ştefan Bănică susţine pentru al 13-lea an consecutiv seria celebrelor sale concerte de Crăciun, o tradiţie fără egal în România.

Stefan Banica, Concert de Craciun 2014

Concertele de Crăciun marca Ştefan Bănică reprezintă un adevărat record în România, ca număr de spectatori adunaţi împreună seri la rând şi ca număr de concerte susţinute an de an în cea mai importantă sală de spectacol din România, Sala Palatului. În fiecare an, pentru luna decembrie Ştefan Bănică pregăteşte una dintre cele mai aşteptate, spectaculoase şi complexe producţii de gen, un show de excepţie care marchează intrarea în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Primele concerte din seria show-urilor de Crăciun Ştefan Bănică din acest an vor avea lor pe 12 şi 13 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro,eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro.Info la: 0723.531.330, 0742.534.027, 021.315.36.66

„Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numărul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, vom avea surprize de proporţii. Deşi pentru mulţi 13 e perceput ca un număr cu ghinion, pentru mine a fost întotdeauna unul norocos. În cadrul spectacolelor de Crăciun voi cânta piese noi, în premieră pe scena Sălii Palatului, cântece încă neînregistrate în studio, dar şi melodii pe care publicul le aşteaptă în fiecare an. Vă invit şi anul aceasta să petrecem împreună momente magice, alături de cei dragi, care să rămână în memoria noastră afectivă, pentru că „doar o dată-i Crăciunul”. Vino la Sala Palatului pe 12 şi 13 decembrie să intrăm în atmosfera de poveste a Crăciunului şi să strigăm împreună „Ho, ho, ho”!” – declară Ştefan Bănică.

Cu 51 de concerte de Crăciun sold-out, susţinute la Sala Palatului din 2002 şi până în prezent, peste 255.000 de spectatori doar la concertele de Crăciun, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România şi reprezintă un adevărat brand, un reper în peisajul showbiz-ului românesc.

Concertul extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică – un show impresionant: muzică live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitaţi-surpriză, dans şi interpretări de de senzaţie – va fi transmis în acest an de Antena 1. Un eveniment unic, ce poate fi urmărit doar o dată pe an, un spectacol de excepţie care nu trebuie ratat!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here