Ştefan Hruşcă a lansat albumul „Cântece de-acasă“

Cunoscutul artist Ştefan Hruşcă a participat în weekendul ce a trecut, la Zilele Maramureşului! Cu această ocazie, el le-a oferit o uriaşă surpriză fanilor aflaţi la Teatrul de Vară: a lansat în premieră la Baia Mare, noul său album numit “Cântece de-acasă”!

Stefan HruscaŞtefan Hruşcă şi-a lansat, în premieră în Baia Mare, în cadrul primei ediţii a “Zilelor Maramureşului”, noul său album de cântece numit “Cântece de-acasă”, pe care admiratorii pot regăsi cântece vechi şi cunoscute din Maramureş, melodii de inspiraţie folclorică, interpretate de artist într-o manieră proprie. Ştefan Hruşcă le-a vorbit sutelor de maramureşeni din faţa scenei despre Cenaclul Flacăra, despre valoarea mesajului cântecelor din acea perioadă, dar şi despre cât de important e ca maramuresenii să nu-şi uite rădăcinile; aceasta în contextul în care, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a vorbit celor prezenţi despre importanţa păstrării valorilor, despre sentimentul de “acasă” şi despre bucuria de a-i avea ca oaspeţi pe artiştii maramureşeni.

Spectacolul dedicat muzicii folk a ţinut până târziu în noapte, îndrăgiţii artişti aducând în faţa spectatorilor cântecele Maramureşului. Seara s-a încheiat cu “Treceţi batalioane române Carpaţii!” – care a ridicat spectatorii în picioare, cu toţii cântând împreună cu Ştefan Hruşcă acest emoţionant cântec patriotic.

Prima ediţie a Festivalului “Zilele Maramureşului” a fost organizată de Consiliul Judeţean Maramureş, în perioada 7-10 mai 2015, la Teatrul de Vară din Baia Mare! Participanţii au avut parte de multă voie bună, au avut prilejul să deguste produse tradiţionale maramureşene, au participat la demonstraţii de ţesut, împletit zale, olărit, gătit tradiţional, au putut cunoaşte meşteri populari, s-au putut bucura de dansuri populare dar şi de un festival al Dacilor Liberi.

Cel mai iubit interpret de muzică folk şi de colinde din România le va oferi şi bucureştenilor şansa de a asculta cântece de pe noul său album, luna viitoare, pe 8 Iunie, la Teatrul Naţional Bucureşti.

Biletele au următoarele preţuri:
– 120 lei (Categoria VIP)
– 100 lei (Categoria 1)
– 80 lei (Categoria 2)

Biletele se găsesc în reţeaua BILETOO, la Teatrul Naţional Bucureşti, în Librăriile Librarium şi Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here