luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIȘtefan Hrușcă: „Dacă nu era Adrian Păunescu, aș fi rămas învățător la...

Ștefan Hrușcă: „Dacă nu era Adrian Păunescu, aș fi rămas învățător la Borșa“

Sâmbăta aceasta, pe 30 mai, de la ora 13.00, invitatul Florentinei Fântânaru la Dincolo de aparențe este Ștefan Hrușcă. Obișnuiți să-l vadă și să-l asculte mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă, telespectatorii Antena Stars sunt invitați acum la o discuție relaxantă despre ce face artistul atunci când nu cântă colinde, despre începuturile carierei sale, familie și planuri de viitor.

Stefan Hrusca

„Dacă nu era Adrian Păunescu, aș fi rămas învățător la Borșa”, îi mărturisește Hrușcă Florentinei Fântânaru. ”Mie-mi place să spun asta.”

Primele amintiri pe care invitatul de la Dincolo de aparențe le are despre cel care i-a deschis drumul în muzică sunt emoționante. Prima oară când a mers la Cenaclul Flacăra și a fost remarcat, Hrușcă a cântat la numai câțiva metri distanță de Păunescu și a fost teribil de emoționat. Cei doi se întâlneau și în timpul liber. De neuitat va râmâne o iarnă în care au jucat fotbal afară, la Sinaia, în zăpadă și pentru că singura pereche de cizme pe care o avea era una ponosită, talpa celei drepte a cedat, iar Ștefan a jucat fotbal cu cizma dreaptă legată cu o batistă.

Sunt amintiri pe care Hrușcă le-a luat cu el odată cu stabilirea în Canada. Acolo și-a întemeiat un cămin, iar peste doi ani face 25 de ani de când s-a căsătorit. Spune glumind că dacă soția i-ar cere să facă nuntă și în România, ar accepta. Poate nunta de argint!

Despre cei doi copii ai săi artistul povestește la Dincolo de aparențe că adoră mâncarea românească și că obișnuiește să le gătească sarmale, ciorbă de fasole cu ciolan afumat sau mămăligă cu brânză, pe care fiul său o mânâncă și rece, a doua zi. Vrea să își încurajeze copiii să facă în viață doar ceea ce le place. Așa că nu s-a opus atunci când fiul său i-a spus că vrea să devină creator de jocuri pe computer și este foarte bucuros că fiica lui va intra la un liceu de artă, la secțiunea de muzică.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.