Ştefan Hruşcă va susţine, la cererea publicului, două spectacole la Teatrul Naţional

Pe 14 decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hruşcă ajunge în inima Capitalei, la Sala Mare a Teatrului Naţional, pentru a le vesti bucureştenilor Crăciunul!

Afis Stefan HruscaDeşi iniţial organizatorii programaseră o singură reprezentaţie, pentru ora 20.00, ca urmare a vânzărilor mari şi a cererii publicului care solicită bilete la categorii de preţ epuizate, spectacolul va avea două reprezentaţii, cea adăugată ulterior urmând să înceapă de la ora 17.30!

“Dascălul de colinde” revine an de an în ţara noastră pentru întâlnirea cu publicul şi pentru a duce mai departe obiceiul colindului. Anul acesta, la numai câteva zile după ziua sa de naştere (artistul serbându-şi ziua pe 8 decembrie), îi va colinda pe bucureşteni la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), în două reprezentaţii: de la ora 17.30 şi de la ora 20.00.

Cel mai cunoscut şi iubit interpret de colinde îi va încânta pe admiratori cu piese clasice precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară Ninge Liniştit”, “Linu-i Lin”, “Sfântă-i Sara de Crăciun” dar şi cu piese de pe noul său album “Cântece de acasă”.

Turneul de colinde “Leru-i Ler” va trece prin mai multe oraşe din România. Lista oraşelor precum şi biletele pentru aceste concerte pot fi găsite pe www.Biletoo.ro.

Preţurile biletelor pentru cele două reprezentaţii de la Bucureşti, din data de 14 Decembrie 2015 sunt următoarele:
-160 lei: Categoria VIP
-120 lei: Categoria 1
– 80 lei: Categoria 2

Cum biletele pentru spectacolul de la ora 20.00 sunt aproape epuizate, începând cu data de 19 noiembrie, se găsesc la vânzare şi biletele pentru noul spectacol, de la ora 17.30. Biletele se pot achiziţiona din reţeaua biletoo.ro, de la Teatrul Naţional Bucureşti, Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan-Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here