Ştefan Hruşcă va susţine, pe 14 decembrie, un concert la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti

Ștefan Hruşcă revine an de an în România pentru întâlnirea cu publicul şi pentru a duce mai departe străvechiul obicei: colindul.

Stefan Hrusca

Anul acesta, la numai câteva zile după aniversarea sa (artistul fiind născut pe 8 decembrie), îi va colinda pe bucureşteni la Teatrul Naţional. Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hruşcă poposeşte în inima capitalei, la Sala Mare a Teatrului Naţional pentru a le veşti bucureştenilor pe cea mai frumoasă dintre sărbători!

Concertul va avea loc începând cu ora 20:00 şi le va aduce bucureştenilor celebrele melodii ale “Dascălului de colinde”, aşa cum a fost supranumit artistul de către poetul George Tarnea. “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară Ninge Liniştit”, “Linu-i Lin”, “Sfântă-i Sara de Crăciun” dar şi “Rugă Pentru Părinţi” vor putea fi ascultate în seara de 14 decembrie la Teatrul Naţional!

Cantautorul maramureşean va susţine acest concert pe 14 decembrie, la numai câteva zile distanţă de ziua sa de naştere, aceasta fiind pe data de 8 decembrie. Ștefan Hruşcă este obişnuit să-şi celebreze astfel ziua, fiind cunoscut faptul ca şi în anii trecuţi a avut concerte chiar în ziua în care îşi sărbătorea naşterea, artistul fiind însă bucuros că o poate sărbători pe scenă, alături de publicul său mult iubit! Admiratorii îşi dovedesc fidelitatea în fiecare an, umplând sala de concert până la refuz şi aclamându-l cu emoţie pe cel ce interpretează într-o manieră specială colindele de Crăciun.

“Este cel mai frumos obicei creştinesc şi românesc-de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceţi asta şi o să vă curăţaţi şi o să vă simţiţi mult mai bine sufleteşte Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind…”, declară Ștefan Hruşcă.

Colindatul său urâtul pe la case constituie un obicei străvechi, sfânt, pentru că transmite un mesaj ceresc, o veste de la Dumnezeu. Este o nepreţuită zestre spirituală, pe care o moştenim din moşi-strămoşi. Cei dintâi colindători au fost păstorii care au mers la peşteră în care s-a născut Iisus. Bucurându-se de acest semn ceresc şi de glasul îngerilor, au vestit minunea cetatea Betleemului.

Hruşcă, cel cunoscut iubit interpret de colinde se face auzit an de an casele oamenilor, dând frumoaselor tradiţii , celebrând de fiecare Crăciunul datinile .

Turneul de colinde se numeşte “Leru- Ler” trece prin multe oraşe din noastră. oraşelor care ajunge cel îndrăgit colindător fi cel scurt timp.

Preţurile biletelor pentru concertul de colinde de la Bucureşti, din de 14 Decembrie 2015 următoarele:
-160 lei: Categoria VIP
-120 lei: Categoria 1
– 80 lei: Categoria 2

Cei ce doresc se colindaţi pe 14 Decembrie 2015 de către Hruşcă-simbolul colindului , îşi bilete din reţeaua BILETOO.RO, Teatrul Bucureşti, Librăriile Librarium Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Copiilor magazinul BiletFan-Staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc comande online o face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here