Ştefan Stan s-a apucat de wakeboarding

Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon al emisiunii “Vocea României”, a renunţat la vacanţa de vară de anul acesta! Artistul a preferat să se dedice solicitărilor venite din partea fanilor, graţie noului său single, “Ne iubim”, lansat în urmă cu o lună, alături de MediaPro Music.

Stefan StanAstfel, deşi a fost câteva zile la Iaşi, cântăreţul îşi va lua vacanţă abia în octombrie. Mai mult decât atât, Ştefan doreşte să se implice personal în realizarea clipului piesei şi caută diverse variante, ultima ispravă fiind cursurile de wakeboarding. “M-am incumentat să mă înscriu din dorinţa de a introduce în clip câteva cadre cu mine şi cu bandul meu practicând acest sport nautic”, a spus Ştefan Stan.

Extrem de încântat de senzaţie şi pentru faptul că i-a ieşit din prima a€˜alunecarea pe apaa€™, Ştefan intenţionează să suporte costurile şedinţelor de wakeboarding pentru toţi membrii trupei. Duminica aceasta, de la 21:30, în cadrul emisiunii D-Paparazzi, puteţi urmări imagini spectaculoase cu Ştefan Stan, practicând acest sport.

Noul single Ştefan Stan – “Ne iubim” este despre dragoste, despre stările prin care trecem cu toţii atunci când iubim. “Vorbim despre o piesă veselă, perfectă pentru vară, cu un refren imposibil de uitat, care te incită la dans încă de la primele acorduri. O declaraţie sinceră de dragoste, care sper să ajungă rapid la sufletele oamenilor!”, a explicat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here