Stela Popescu, Mirabela Dauer și Fuego vin miercuri, la „Te pui cu blondele?“

Stela Popescu, Mirabela Dauer și Fuego sunt invitații lui Dan Negru miercuri, 18 februarie, de la ora 20.30, la „Te pui cu blondele?”, cel mai longeviv quiz-show din România.

Te pui cu blondele

Va fi o seară specială în care, pe lângă confruntarea pe teme de cultură generală dintre cei trei artiști și cele 50 de blonde, în platoul emisiunii se vor face mărturisiri interesante.

Stela Popescu povestește că “a desenat” singură casa de vacanță pe care a construit-o la mare, în stațiunea 2 mai, în anul 1990, dar și că este prima prezentatoare a Festivalurilor de la Mamaia și Brașov. Mirabela Dauer va povesti amănunte incredibile despre Dan Spătaru, pe care l-a considerat fratele ei. De asemenea, Fuego mărturisește că știe să picteze și că a fost tentat, la un moment dat, să treacă la religia catolică.

“Am condus un an și jumătate corul de la biserica catolică de la Piața Muncii și acolo am cunoscut mulți oameni frumoși. În perioada aceea a existat un moment când am vrut să trec la religia catolică…”, a povestit el. De asemenea, Fuego – pe numele său real Paul Surugiu – va fi provocat de către blonde să facă o poezie despre ele până la finalul emisiunii.

Întrebarea-vedetă va veni în această ediție de la Cristian Țopescu, unul dintre cei mai mari ziariști și comentatori sportivi din România, care le va adresa invitaților și blondelor deopotrivă o întrebare din cariera proprie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here