Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, vrea să lanseze în 2015 un album country

Rockerul Steven Tyler, solistul trupei americane Aerosmith, a dezvăluit într-un interviu recent faptul că doreşte să lanseze în 2015 un album solo care va fi alcătuit din piese country.

Steven TylerSteven Tyler a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu pe care l-a acordat recent în sediul general al companiei Twitter, informează contactmusic.com.

Citat de Ultimate Classic Rock, artistul american, în vârstă de 66 de ani, a declarat: “Voi merge la Nashville în ianuarie şi voi petrece acolo lunile februarie, martie şi aprilie. Voi compune mai multe piese şi vom vedea ce va ieşi din asta”.

“Compunerea unui album seamănă cu o goană după aur. Ai parte de atât de mult nisip şi noroi, înainte să găseşti o mică pepită – şi apoi începi să lucrezi cu acea pepită”, a adăugat Steven Tyler.

Rockerul a explicat şi felul în care a început să iubească stilul country: “Am crescut cu muzica grupului Everly Brothers şi există o parte în mine care iubeşte foarte mult muzica country. Nu ştiu ce fel de artist country voi fi, însă voi fi unul armonios. Orice om care a ascultat Everly Brothers ştie că ei aveau melodii care erau pur şi simplu foarte bune”.

De asemenea, rockerul american a declarat că în ultima vreme se simte “entuziasmat până dincolo de Lună” întrucât fiica lui cea mare, actriţa Liv Tyler, este din nou însărcinată.

Liv Tyler, care are deja un fiu, Milo, în vârstă de nouă ani, cu fostul ei soţ Royston Langdon, a confirmat săptămâna trecută că este din nou însărcinată şi aşteptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului ei copil cu actualul ei iubit, Dave Gardner.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here