Sting, pentru prima dată în concert la Cluj-Napoca

După concerte sold out în America de Nord, Europa şi America de Sud, noi show-uri în Asia plus numeroase prezente programate în cadrul unor festivaluri europene, Turneul mondial Sting – 57TH & 9TH continuă cu noi concerte în Europa confirmate pentru septembrie şi octombrie, inclusiv în România, pe data de 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Sting - Concert Cluj-Napoca

Anul acesta, Sting va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul revine în România cu un nou concert din care nu vor lipsi greatest hits, ce va avea loc pe 17 octombrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolul este inclus în turneul 57th & 9th şi promovează lansarea celui mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock cu acelaşi nume. Pentru acest show, Sting va fi însoţit de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist-unul dintre cei mai vechi colegi de scenă ai artistului, Josh Freese (tobe) şi Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner ca invitat special dar şi de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Turneul cu puternice influenţe rock care a început în America de Nord în luna februarie a acestui an, a parcurs deja mai mult de 50 de oraşe din Europa, America Centrală şi de Sud şi Asia, primind recenzii deosebite din partea fanilor şi a criticilor deopotrivă. “Esenţa show-urilor puse în scenă de Sting stă în talentul său remarcabil de compozitor, în melodiile pieselor sale extrem de fluide, în ritmurile îndrăzneţe şi în versurile pline de semnificaţii pe care le livrează cu măiestria unui adevărat magician al muzicii, care pare să obţină cel mai autentic sentiment de împlinire doar atunci când pune în scenă un spectacol conceput şi realizat la cel mai înalt nivel de profesionalism. Acest spectacol merită medalia de onoare!” – The Telegraph, UK.

Cel de-al doisprezecelea album Sting, 57th & 9th, primul său proiect rock/pop lansat după mai bine de 10 ani, a apărut pe 11 noiembrie la A&M/Interscope Records. Colecţia de 10 piese surprinde paleta vastă de stiluri compozitionale care-l caracterizează pe Sting, începând de la ritmurile domoale de chitară din “I Can Stop Thinking About You”, la abordarea mai feroce din “Petrol Head” sau “50.000”. Albumul, produs de Martin Kierszenbaum, a fost înregistrat în doar câteva săptămâni împreună cu vechii colaboratori ai lui Sting: Dominic Miller (chitară) şi Vinnie Colaiuta (tobe), alături de bateristul Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’Roses), chitaristul Lyle Workman şi backing vocals asigurat de trupa din San Antonio The Last Bandoleros.

Turneul 57th & 9th este promovat de Live Nation Global Touring, produs de Cherrytree Management şi RZO Entertainment. Concertul din România este organizat de Emagic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se vor pune în vânzare pe data de 15 iunie, joi, ora 10:00 pe eventim.ro, însă membrii fan clubului Sting vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze biletele mai devreme, începând de marţi, 13 iunie, detalii complete despre cum vor putea face acest lucru fiind disponibile pe site-ul sting.com/tour.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here