Sting refuză să le lase moştenire copiilor săi averea lui de 180 de milioane de dolari

Cântăreţul britanic Sting, care provine dintr-o familie modestă, a declarat recent că nu va lăsa moştenire averea sa, estimată la 180 de milioane de dolari, celor şase copii ai săi, deoarece aceştia trebuie să îşi câştige singuri existenţa, conform contactmusic.com.

Sting

“Ei nu prea vor avea ce să moştenească, deoarece cheltuim banii (…). Copiii trebuie să muncească”, a declarat Sting pentru publicaţia Mail on Sunday.

Deşi este unul dintre cei mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie, Sting, care a crescut într-o familie modestă de muncitori, în oraşul Wallsend din comitatul North Tyneside, a spus că nu doreşte ca averea lui să devină “o piatră de moară” pentru copiii săi.

“Le-am spus că nu le vor rămâne prea mulţi bani, deoarece îi cheltuim. Avem o mulţime de obligaţii. Cheltuim veniturile obţinute şi nu prea mai rămâne mare lucru”, a declarat Sting, citat de contactmusic.com.

În prezent, Sting ocupă locul al nouălea în topul celor mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie şi Irlanda alcătuit în 2013 de Sunday Time. De asemenea, artistul a precizat că nu şi-a răsfăţat copiii, care nu depind de averea tatălui lor. “Evident, dacă ar avea probleme, i-aş ajuta, dar nu a trebuit să fac acest lucru. Ei au această etică a muncii care îi motivează să reuşească prin propriile merite”, a spus Sting.

Sting a fost căsătorit, în perioada 1976 – 1984, cu Frances Tomelty şi au împreună doi copii: Joseph (Joe), născut în noiembrie 1976, şi Fuchsia Catherine (Kate), născută în aprilie 1982. La scurt timp după naşterea celui de-al doilea copil al său, Sting s-a despărţit de Frances Tomelty şi a început o relaţie cu actriţa şi producătoarea de film Trudie Styler. Cei doi s-au căsătorit pe 20 august 1992. Sting şi Trudie Styler au împreună patru copii: Bridget Michael (Mickey), Jake, Eliot Pauline (Coco) şi Giacomo Luke.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here