Sunet Fin a lansat în format digital EP-ul „Muzica nu moare“

Sunet Fin a lansat în format digital EP-ul „Muzica nu moare“ printr-un concert în Club Fabrica, avându-i în calitate de invitaţi pe Relativ (Cluj) şi Oblx & MP13 (Iaşi).

coperta ep sunet fin

Trupa Sunet Fin a fost înființată în septembrie 2014, componența reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitară), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). Primul videoclip, „Bassbalans”, lansat alături de DJ Dox, a fost lansat în vara anului 2015, al doliea video, la piesa „Sunet Fin”, a fost lansat în toamna anului trecut, iar al treilea videoclip, „Nostalgie”, a fost lansat în februarie 2016, printr-un concert alături de H8, în Club Fabrica.

EP-ul „Muzica nu moare“ conţine 4 melodii înregistrate la Cutover Studio, avându-l ca inginer de sunet pe Benzen, tot el ocupându-se şi de mixaj şi masterizare. Coperta este concepută în întregime de Valdimir, toboşarul trupei.

Materialul este lansat în format digital sub egida Universal Music România Digital Distribution. „Suntem bucuroşi să lansăm acest material împreuna cu cei de la Universal Music România, le mulţumim frumos şi ne aşteptăm să continuăm colaborarea şi în viitor“, a spus Sthelu, aka STH, vocalistul trupei. Fiind un stil ce alătură stilurile rap şi rock, condimentat cu alte influenţe, rezultatul a fost denumit alternative hip-hop, adică „un hip-hop mai altfel”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here