Super rock la Vunk în Oraşul Minunilor: Byron şi Blackstar fac parte din show

Spectatorii celui mai important show al trupei Vunk , Vunk în Oraşul Minunilor, vor avea parte de o experienţă rock de cea mai bună calitate.

VunkVunk, laureată anul acesta cu premiul “Cea mai bună trupă rock” atât la Romanian Music Awards cât şi la Media Music Awards, rămâne fidelă crezurilor sale de a uni trupele rock într-o comunitate activă şi i-a invitat pe byron şi Blackstar să susţină mini recitaluri în show-ul lor de poveste “Vunk în Oraşul Minunilor”.

“Trupele care vor cânta înaintea noastră fac parte din spectacolul nostru. Ne dorim ca rockul românesc să se facă cât mai auzit şi o să punem umărul aşa cum ştim noi mai bine. byron şi Blackstar sunt formaţii pe care le ascultăm şi ne bucurăm să îi avem pe aceeaşi scenă la cel mai important concert rock românesc din acest an”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk

“Ne bucură invitaţia trupei Vunk şi am acceptat-o cu mare drag. În toamna asta vrem să transmitem în concertele noastre că byron este mai mult decât o trupă. Este o poveste despre adevărata prietenie dintre 4 oameni diferiţi ca temperamente şi personalităţi, 4 bărbaţi mişto uniţi de pasiunea pentru muzică şi de aceleaşi valori. Noi credem că bărbaţii mişto sunt peste tot; în Oraşul Minunilor sunt cu siguranţă. Pe noi, Oraşul minunilor ne-a primit cu porţile deschise. Vă aşteptăm şi pe voi!”, a mărturisit Dan Byron.

Băieţii de la Blackstar sunt mai puţini cunoscuţi în România pentru că este o trupă foarte nouă (în octombrie aniversează un an de la apariţie), dar Cornel Ilie şi colegii săi spun că au devenit fani după ce s-au întâlnit la Blaj Alive, cel mai mare festival rock din ţara noastră, şi că sunt onoraţi să-i prezinte spectatorilor lor fideli.

byron e însă o trupă care e cunoscută atât graţie concertelor şi celor 5 albume ale sale, cât şi graţie colaborării cu HBO pentru coloana sonoră a serialului Rămâi cu mine, iar Vunk şi-a declarat de multe ori admiraţia pentru munca lor.

Show-ul trupei transilvănene Blackstar va începe la ora 18.30, cel al trupei byron la ora 19.15, urmând ca Vunk să urce pe scenă la ora 20.00.

Vunk susţine în această toamnă cel mai mare concert al carierei lor, “Vunk în Oraşul Minunilor”, o poveste rock care implică desfăşurări masive de forţe, sunet surround, experienţe multi senzoriale şi participarea directă a spectatorilor prin intermediul tehnologiei.

Concertul “Vunk în Oraşul Minunilor” are loc pe 3 octombrie la Sala Polivalentă. Biletele sunt disponibile în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here