Surpriză de proporții pentru antrenori, la „Vocea României“

Tudor, Loredana, Smiley și Moga s-au așezat confortabil în scaune și sunt pregătiți să găsească cele mai bune voci din cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute!

Antrenori Vocea Romaniei

Telespectatorii vor avea parte de o nouă ediție Vocea României plină de surprize, cu concurenți hotărâți să meargă într-una dintre cele patru echipe, momente amuzante și voci deosebite, care dau fiori, voci la limita imposibilului, cu frecvențe masculine și feminine în același timp, voci senzaționale, care vor impresiona și îi vor face pe antrenori să aibă reacții și replici savuroase.

Concurenții au ales să interpreteze melodii actuale sau consacrate cu care vor încerca să întoarcă scaunele antrenorilor și să meargă mai departe spre marele trofeu Vocea României și premiul de 100.000 de euro. Piese precum Thinking out loud, A man’s world sau Can’t remember to forget you vor răsuna mâine pe scena vocilor.

Vom vedea de asemenea ce o va determina pe Loredana să exclame în repetate rânduri: „WOW! Ce bine, ce bine! Ce surpriză!”, dar și o demonstrație de forță și rezistență din partea antrenoarei, ocazie cu care își va arăta condiția fizică de invidiat.

Cea de-a cincea ediție Vocea României va aduce momente incredibile, voci memorabile, lupta aprigă pentru cei mai buni concurenți, efervescență și alegeri surprinzătoare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here