Sylvie Vartan va concerta, în aprilie, la Sala Palatului

Celebra cântăreaţă de muzică pop şi actriţă franceză de origine bulgară, Sylvie Vartan, va concerta în premieră la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events şi va avea loc pe data de 27 aprilie 2014!

Sylvie Vartan à Nashville

Biletele pentru acest concert sunt disponibile din data de 24 ianuarie. Acestea se pot achizţiona din următoarele locaţii: magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – dtaţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

Despre Sylvie, diafana blondă ce scandaliză lumea cu ritmurile ei s-au scris peste 25 de cărţi, s-au lansat pe CD colecţii complete ale melodiilor sale, în timp ce la Paris, Palatul Galliera găzduieşte o expoziţie a celor mai frumoase costume pe care le-a purtat.

Sylvie Vartan, nascuta la 15 august 1944 in Bulgaria este o cântăreaţă de muzica pop, rock si ye-ye. Artista celebră a anilor ’60 a apărut pe scenă alături de formaţia The Beatles şi de fostul ei soţ, Johnny Hallyday. Vedeta a cochetat şi cu cinematografia, jucând în 11 filme.

După 40 de milioane de albume vândute, 1.300 de piese lansate în 10 limbi diferite şi sute de spectacole în toată lumea, Sylvie pare să fi rămas aceeaşi divă care stabilea în anii ‘65 standardele internaţionale de frumuseţe, cu rochiile sale scurte, asortate cu ciorapi maţi sau bretonul retezat.

Preţurile biletelor pentru concertul „SYLVIE VARTAN” din 27 aprilie 2014 sunt următoarele:

300 lei (categoria VIP)
250 lei (categoria 1)
200 lei (categoria 2)
150 lei (categoria 3)
100 lei (categoria 4)
50 lei (categoria 5)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here