Tarja, Beyond the Black și Walkways, noile nume confirmate pentru Festivalul ARTmania

Cea mai bună voce de metal simfonic din Europa și probabil una dintre cele mai bune cântărețe ale lumii, Tarja Turunen este noul nume confirmat pe afișul Festivalului ARTmania, eveniment care va avea loc la Sibiu, în perioada 28-29 iulie 2017.

Tarja artmania festival

Soprana și pianista finlandeză, care a obținut faima internațională ca solistă a trupei Nightwish, își va prezenta noul album, în premieră în Transilvania, într-un concert care va avea loc sâmbătă, 29 iulie, în Piața Mare din Sibiu.

Tarja, o soprană cu un ambitus excepțional, o tehnică impecabilă și un spirit rock viguros și profund, vine la Sibiu în cadrul turneului „The Shadows Show”, început la finalul anului trecut pentru promovarea celor mai recente dintre materialele sale, EP-ul „The Brightest Void” și albumul „The Shadow Self”.

Și germanii Beyond The Black, eroi ai rock-ului simfonic european, au confirmat venirea la Sibiu. Pe primele locuri în topurile germane și austriece, Beyond the Black sunt apreciați ca vârf de lance în muzica metal continentală, de criticii muzicali, care consideră că cel mai recent album al lor, “Lost in Forever”, este o incredibilă demonstrație de virtuozitate, o explozie de sensibilitate creativă.

Lor li se alătură Walkways pe afișul ARTmania, vedetele noului val de rock alternativ din Israel. O trupă tânără care și-a câștigat faima pentru maniera genială în care alătură reprizelor executate în forță, părți lirice, de o delicatețe remarcabilă.

Tarja, Beyond The Black și Walkways sunt cele mai noi nume confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania, care a anunțat până acum alte patru trupe importante: Lacuna Coil, Riverside, You And Me At Six și Devin Townsend Project.

Festivalul ARTmania este organizat sub egida “Take a Stand”, o campanie de încurajare a implicării civice și a coeziunii sociale și o declarație pentru apărarea valorilor europene. Campania „Take a Stand” este o inițiativă a Yourope, asociație la care ARTmania este afiliat, alături de 90 dintre principalele festivaluri din Europa.

Biletele pentru Festivalul ARTmania au fost puse în vânzare în rețelele eventim.ro, iabilet.ro și pe kompostor.ro. Prima tranșă de bilete promoționale a fost epuizată, astfel ca în perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 190 de lei.

De asemenea, anul acesta, ARTmania lansează în perioada festivalului, reuniunea internațională East European Music Conference, prima întâlnire din România a celor mai importanți reprezentanți ai industriei europene de eveniment.

Directorii marilor festivaluri, experți cu prestigiu mondial în securitate, în controlul mulțimilor, legislație sau sistem de taxe vor veni pentru prima oară în România, în cadrul unui eveniment de elită inițiat de ARTmania și realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

Biletele pentru accesul la East European Music Conference s-au pus în vânzare pe site-ul oficial al evenimentului, eemusic.ro și costă 190, 210 sau 240 de lei, în funcție de momentul achiziției.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here