Tatăl lui What’s Up, pentru prima oară alături de fiul său la TV

Dan Negru face el ce face şi reuşeşte să aducă în emisiunile sale cele mai tari exclusivităţi. În cea de-a doua ediţie a celui mai longeviv quiz show din România, „Te pui cu blondele?”, Dan îi va avea ca invitaţi pe Margareta Nistor, Ozana Barabancea şi What’s Up. Ei vor încerca să pună mâna pe banii puşi în joc, dar mai ales să răspundă provocărilor lansate de adversarele lor.

WHAT'S UP tatal sau te pui cu blondele

În ediţia difuzată miercuri, de la 20:30, la Antena 1, What’s Up a avut parte de o mega surpriză, Dan Negru i l-a adus în platou pe tatăl său. Totul a pornit de la întrebarea unei blonde care a vrut să afle dacă, într-adevăr, tatăl artistului a fost toboşar în galeria echipei Dinamo.

What’s Up a confirmat şi a mărturisit cum tatăl său l-a convins să nu mai susţină echipa Steaua: „Datorită tatălui meu mi-am dezvoltat ritmica, pentru că la şase ani băteam toba cu el la meciurile echipei din Ştefan cel Mare, perioadă în care am început să ţin cu Dinamo”, povesteşte What’s Up.

Aflând povestea, blonda s-a dezbrăcat şi i-a dat artistului tricoul cu autografele fotbaliştilor dinamovişti cu care era îmbrăcată, fularul, şapca, mingea pe care o avea şi toba, toate cu siglele echipei Dinamo, pentru a i le da tatălui său cadou.

Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că Dan Negru i-a spus lui What’s Up să-i transmită un mesaj tatălui, iar în momentul în care acesta s-a întors, în spatele său era chiar el, tatăl lui.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here