Tatăl lui Wilmark a dat lovitura: a câştigat 800.000 de pesos

Dansator, coregraf şi om de televiziune, Willmark este o prezenţă constantă în showbiz-ul românesc, însă foarte puţini sunt cei care îi cunosc familia.

Tatal lui Wilmark

Sâmbătă, 28 ianuarie, Wilmark îşi va prezenta familia în exclusivitate în această formulă pe un post tv, de la ora 22.00, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars. Alături le va fi şi tatăl artistului, venit tocmai din Columbia.

„Tatăl meu este un reper în viaţă pentru mine, omul care mi-a format personalitatea şi caracterul”, i-a mărturisit Wilmark Oanei, totodată dezvăluind şi motivul pentru care acesta a venit tocmai din Columbia: „Lukas, băiatul lui Wilmark, a venit la un moment dat de la şcoală, supărat că toţi colegii lui au bunic şi el nu, iar asta m-a pus pe gânduri”, a povestit tatăl artistului, care a luat decizia să îşi conducă afacerile din Columbia de la 14.000 de km distanţă, pentru a le fi alături nepoţilor.

Împreună vor vorbi şi despre modul în care au luat decizia ca Wilmark să vină să studieze în România, despre cum era artistul în copilărie, despre drumul parcurs de la facultatea de petrol către coregrafie, dar şi despre o amintire foarte plăcută a tatălui său, legată de ţara noastră: „În ’94, la Campionatul Mondial de Fotbal, am pariat pe România şi am câştigat 800.000 de pesos (aproximativ 37.000 de dolari)“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here