Taylor Swift, în fruntea nominalizărilor la MTV Video Music Awards (VMA)

Vedeta pop Taylor Swift s-a plasat marți în fruntea nominalizărilor pentru premiile MTV Video Music Awards (VMA) care vor recompensa, în gala din 30 august, cele mai bune videoclipuri ale anului, relatează Agerpres.

taylor-swift-2015-vma

Americanca de 25 de ani a fost nominalizată la 9 categorii pentru videoclipurile pieselor de pe albumul său de succes ‘1989’, depășindu-l cu mult pe cântărețul britanic Ed Sheeran, nominalizat la șase categorii.

Gala de premiere va avea loc la Los Angeles și o va avea ca prezentatoare pe Miley Cyrus, cea care la showul din 2013 a suscitat o amplă polemică cu dansul său îndrăzneț cu mișcări lascive explicite, „twerk”, pe care l-a popularizat.

Taylor Swift a fost nominalizată la cel mai bun clip al anului cu ‘Bad Blood’ care face trimitere la filmele de acțiune și în care actrița Jessica Alba apare alături de rapperul Kendrick Lamar. Un alt videoclip al său, ‘Blank Space’, a fost selecționat la premiul pentru cea mai bună artistă feminină și cel mai bun clip de muzică pop.

Albumul ‘1989’, care face referire la anul de naștere al vedetei, a avut cel mai bun demaraj pentru un album în SUA după 2002. Pentru cel mai bun clip al anului se află în cursă și Ed Sheeran cu ‘Thinking Out Loud’, în care apare și vedeta de reality show Brittany Cherry. În aceeași categorie a fost nominalizată și Beyoncé pentru piesa ‘7/11’, în al cărei videoclip artista este văzută dansând în pijama într-o cameră de hotel.

Miley Cyrus a făcut public anunțul participării sale la gală postând pe Twitter și Instagram o poză în care apare costumată în extraterestru, fără a i se vedea fața, însoțită de mesajul „MTV nu mai vrea să mai cânt în public la VMA”. În cea de-a doua poză postată se vede fața solistei alături de mesajul: „Prin urmare voi fi prezentatoarea galei VMA de anul acesta”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here