Taylor Swift și Kendrick Lamar, cele mai multe nominalizări la premiile Grammy

Cântăreața americană de pop Taylor Swift și rapperul american Kendrick Lamar se află în fruntea nominalizărilor la premiile Grammy, trofeele industriei muzicale din Statele Unite. Gala va avea loc pe 15 februarie 2016 la Los Angeles Staples Center, anunţă Agerpres.

taylor swift nominalizare grammy

Kendrick Lamar a primit cel mai mare număr de nominalizări, 11. El a fost deja recompensat de două ori în februarie 2015 pentru „Cea mai bună interpretare rap“ și „Cea mai bună piesă rap“, pentru melodia „I”. La Grammy, rapperul a fost nominalizat, printre altele, la categoriile „Albumul anului“, pentru „To Pimp A Butterfly”, și „Cântecul anului“, pentru „Alright”.

Taylor Swift este nominalizată la trei din cele patru categorii majore: „Albumul anului“, pentru „1989”, „Discul anului“ și „Cântecul anului“, pentru piesa „Blank Space”. Artista de 25 de ani, care a trecut de la country la pop în ultimul album, a primit până acum șapte premii Grammy.

Înainte de lansarea, pe 20 noiembrie, a albumului „25”, semnat de solista britanică Adele, albumul „1989”, lansat în 2014, era cel mai vândut din lume în 2015. Fenomen al industriei muzicale, Adele nu a putut fi nominalizată în acest an, fiindcă albumul ei a apărut prea târziu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here