„Te cunosc de undeva“: Alex Velea şi Nicole Cherry se transformă în Toma Caragiu şi Anda Călugăreanu

Alex Velea şi Nicole Cherry au pregătit o nouă transformare spectaculoasă sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Nicole Cherry si Alex VeleaDe data aceasta ei vor fi, în cadrul unui moment special, Toma Caragiu şi Anda Călugăreanu! Şi până-n ultima clipă au repetat Alex şi Nicole, pe două voci, în culise, “Ochii tăi făclii în noapte, zâmbetul seducător, pe toţi ne-au fermecat / Şi în fiece tablou, eu văd numai chipul tău de neuitat”, unul dintre refrenele “Călătoriei muzicale” realizate special pentru Toma şi Anda, în 1971, de către celebri realizatori TV Grigore Pop, Dan Mihăescu şi Octavian Sava.

“Bravo, copii, mi-aţi făcut o mare bucurie!”, a fost reacţia entuziastă a lui Horia Brenciu, de la masa juriului, odată momentul încheiat. Momentul nostalgic îi aduce aminte lui Andrei Aradits de unica pereche de adidaşi cu arici pe care îi avea în perioada în care Anda şi Toma erau în vogă, încălţări de care n-a avut parte multă vreme, pentru că le-a mâncat un căţel.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here