marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRI„Te cunosc de undeva“: Andreea Bălan îl dezbracă pe Dorian Popa, să...

„Te cunosc de undeva“: Andreea Bălan îl dezbracă pe Dorian Popa, să vadă dacă seamănă cu 50 Cent

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al zecelea sezon „Te cunosc de undeva!”, Andreea Bălan îl dezbracă pe Dorian Popa, ca să afle dacă acesta seamănă cu 50 Cent, personajul pe care artistul îl va avea de imitat.

Andreea Balan TCDU

“Mi se pare o asemănare foarte bună. Dar trebuie să vedem dacă seamănă până la capăt cu 50 Cent”, spune Andreea Bălan, în timp ce se ridică de la masa juriului și se îndreaptă spre Dorian Popa, cerându-i să-și dea jos maioul. Dacă jurata se va declara mulțumită de ceea ce vede, telespectatorii vor afla sâmbătă seara.

Dorian Popa nu a avut mari emoții pentru prima sa apariție la “Te cunosc de undeva!”, în schimb, nu la fel de relaxat s-a simțit la prima întâlnire cu Ozana Barabancea, jurata vocilor din show-ul transformărilor și cea care se ocupă de pregătirea vocală a concurenților. “Aveam palmele umede, pentru că eu sunt foarte emotiv, deși nu-mi place să arăt asta”, a povestit el.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.