„Te cunosc de undeva“: Băieţii de la Mandinga fac senzaţie imitându-le pe fetele de la Spice Girls

Cei de la Mandinga vin la „Te cunosc de undeva!” că să se transforme în Spice Girls şi să cânte, alături de solista lor, Elena Ionescu, „Wannabe”.

Mandinga - Spice Girls

E inutil de spus cât de mult s-au amuzat băieţii în camerele transformărilor, pe măsură ce deveneau femei, şi câte glume s-au făcut pe seama înfăţişării lor de… domnişoare. Iar bucuria lor de a încerca o asemenea experienţă se va vedea sâmbătă, 12 aprilie, pe scenă, doar la „Te cunosc de undeva!”

„Sunt foarte mândri de experienţa asta. Le-a plăcut extraordinar de mult aici, la „Te cunosc de undeva!” Au poze cu ei în rolul celor de la Spice Girls, pe telefon, şi le arată la toată lumea. Iar Vali (n.n. saxofonistul cunoscut sub numele Zach, cel care va fi Emma Bunton şi care a primit cele mai multe aprecieri legate de felul cum arată ca… femeie) a fost senzaţie!”, povesteşte Elena Ionescu, solista trupei Mandinga. În afara momentului special pe care-l va susţine sâmbăta aceasta, concurenta noastră se va transforma în Bon Jovi şi va cânta „Always”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here