„Te cunosc de undeva“: Dalma cântă cea mai sensibilă piesă din istoria competiţiei

Misiune grea pentru Dalma miercuri, la Antena 1. Ea va interpreta cea mai sensibilă piesă care s-a cântat vreodată la “Te cunosc de undeva”: cântecul “Hurt”, din repertoriul Christinei Aguilera. O piesă cu un mesaj extrem de profund și trist, după cum o caracterizează Ozana Barabancea. Un cântec în care fiecare notă în parte este ca o lacrimă.

dalma copyright Gabriela Arsenie-Antena1

“Nu cânți note, cânți o stare puternică pe care o ai o dată sau de două ori în viață, când te desparți de unul dintre părinți”, i-a explicat Ozana la repetiții. Iar Andrei Aradits a sfătuit-o să se abțină să plângă, chiar dacă starea de durere pe care o transmite piesa ar putea să o copleșească și să nu mai poată cânta.

La final, momentul artistic susținut de Dalma transformată în Christina Aguilera a fost catalogat cu un sigur cuvânt: “copleșitor”!

1 COMENTARIU

  1. desi imi plce mult pepe, cred ca juriul a fost partinitor de data asta cu el, pt ca dalma a cintat perfect , chiar voi ati spus, nu mai vorbim de coregrafie, pepe nu a avut nici un fel de coregrafie, fata de dalma si anda nu merita 4 la dans,
    iar maria imi pare rau insa ea a interpretat , nu a cintat ci, a tipat consider ca dalma si elli au fost nedreptatite si mai consider ca trebuie sa evoluati si cu alti cintareti nu numai cu pepe si maria, va multumesc pt intelegere

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here